×

Een waar paradijsje gelegen in een heuvelachtig terrein

Comments Off on Een waar paradijsje gelegen in een heuvelachtig terrein

Een waar paradijsje gelegen in een heuvelachtig terrein

Een waar paradijsje gelegen in een heuvelachtig terrein. De zeer grote tuin waarin het zwembad is gelegen is met zeer veel zorg aangelegd met vele leuke details. Er is een deel aangelegde boomgaard met allerlei vruchtbomen. Het huis heeft werkelijk alles wat je kan verzinnen. Geschikt voor 2 personen en eventueel 4 door de bedbank in de huiskamer. Als je voor de rust gaat en toch overal dichtbij (je zit binnen 10 minuten in het Centrum van Rhodos Stad) is this the place to be. Supermarkten (3 mooie) zitten binnen 5 minuten met de auto.(die heb je sowieso nodig). Er zit een klein Italiaans restaurant bijna om de hoek, die bezorgt als je dat wenst, maar je kan ook daar eten. Prima pastas en pizzas. Wij hebben genoten!!

A true paradise located in a hilly terrain. The very large garden in which the pool is located has been laid out with great care with many nice details. There is a part of the orchard with all kinds of fruit trees. The house really has everything you can think of. Suitable for 2 people and possibly 4 by the sofa bed in the living room. If you go for peace and yet close to everything (you’re within 10 minutes in the Center of Rhodes Town) this is the place to be. Supermarkets (3 nice) are within 5 minutes by car (which you need anyway). There is a small Italian restaurant almost around the corner, which delivers if you wish, but you can also eat there. Great pastas and pizzas. We enjoyed!!

Michael, at AirBNB